Relax máte na dosah

Na nás
je spoleh

I co se týká ochrany osobních údajů.
Přečtěte si, jak s nimi nakládáme a jaká jsou vaše práva.

Kdo je správce

Jsem OSVČ František Bílek, Palkovice 53, 739 41 Palkovice, IČO: 48402761, DIČ: CZ7402044936, vedený na magistrátu města Frýdku-Místku.

Vůči vašim osobním údajům jsem v pozici správce. Tzn., že určuji, jak budeme údaje zpracovávat, za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Jsme na příjmu

Ohledně vašich osobních údajů a jejich zpracování nám můžete kdykoliv napsat email na relax@bazenybilek.cz. Rádi vám odpovíme.

Co a proč máme

Zpracováváme pouze údaje, které nám sami svěříte. A to abychom vám mohli poskytovat naše služby, předložit vám cenovou nabídku, řádně plnit smlouvy a dostát naší zákonné povinnosti vystavovat daňové doklady a vést účetnictví.

  • jméno a příjmení
  • emailový či telefonní kontakt
  • poštovní adresa
  • fakturační údaje (název společnosti, IČO, DIČ, čísla bankovních účtů)
  • případně další údaje v závislosti na poskytnuté službě

Adresu a fakturační údaje potřebujeme k účelu plnění smlouvy a abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Emailovou adresu a telefon máme, abychom vám mohli elektronicky zasílat nezbytné podklady a informace, předložit vám cenové nabídky a prostě a jednoduše s vámi komunikovat - samozřejmě pouze pokud si to přejete.

Vaše osobní údaje (email a jméno), na co klikáte v emailech a kdy je nejčastěji otevíráte, využíváme, abychom vám mohli zaslat nabídky a informace, o které máte skutečně zájem. Podle těchto údajů se vám snažíme přizpůsobit obsah emailů. Pokud jste naším zákazníkem vnímáme náš oprávněný zájem posílat vám tyto emaily na míru maximálně po dobu 10 let od poslední objednávky. Ze zasílání emailů se můžete odhlásit v každém obdrženém emailu.

Předávání třetím stranám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci, kteří se starají, aby váš bazén, sauna či vířivka fungovaly, jak mají. Taky naše účetní - na fakturách. A náš markeťák. Všichni táhneme za jeden provaz, takže každý je vázán mlčenlivostí a proškolen v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Je-li to potřeba, některé osobní údaje se dostávají také do rukou správce IT, právního zástupce či přepravní společnosti. Také využíváme služby Google Analytics pro monitorování návštěvnosti webu.

IP, cookies a tak dále

Při návštěvě našeho webu zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se tady zdržíte, které stránky si prohlédnete a ze které stránky přicházíte. Tyto údaje používáme pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení obsahu webových stránek - díky tomu vám můžeme nabízet ještě lepší služby

Cookies pro cílení reklamy zpracováváme jen na základě vašeho souhlasu. Naše webové stránky můžete procházet také v režimu, který sbírání osobních údajů znemožňuje - používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jak data chráníme

Zodpovědně. Jak je ostatně u nás zvykem. Používáme moderní technologie, které odpovídají stupni technického rozvoje. Provedli jsme technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Mimo EU ne

Vaše osobní údaje zpracováváme v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

A vaše práva?

Samozřejmě máte právo vědět, že vaše osobní údaje zpracováváme, jaké údaje zpracováváme a jak s nimi nakládáme. Rovněž máte právo požadovat přístup k vašim osobním údajům a my máme povinnost vám potvrdit, zda vaše údaje zpracováváme, či nikoliv.

Kdykoliv nás můžete požádat o opravu poskytnutých osobních údajů, pokud je uchováváme v nepřesné podobě.

Samozřejmě, když budete chtít a nebude to vyloučeno, vaše osobní údaje okamžitě vymažeme a dál je nebude uchovávat.

Můžete nám také omezit rozsah zpracování vašich osobních údajů.

Kdyby se vám něco nezdálo, máte právo na nás podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Máte právo na přenos osobních údajů na jiného správce. Na požádání zašleme vaše údaje jinému subjektu, který je bude zpracovávat.

Můžete vznést námitku, pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně.

Ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz v patičce každého takového emailu.

Všechna tato práva můžete uplatnit písemnou formou a my vám do 30 dnů od obdržení žádosti odpovíme. Nezapomeňte připojit svou emailovou adresu, kam vám pošleme ověřovací email - abychom věděli, že jste to opravdu vy. Pokud byste nám nepřipojili vaši emailovou adresu nebo jinak neprokázali svou totožnost, nemůžeme vaší žádosti vyhovět.

Prostě a jednoduše...

Díky našemu kontaktu - ať už online nebo offline - získáváme nějaké vaše osobní údaje. Nakládáme s nimi podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů.

Tyto zásady zpracování jsou platné od 25.5.2018.